Start verkoop fantomen V2.0

De verkoop van de opstop fantomen is gestart! De eerste grote bestellingen zijn de deur uit en alle stuggere versies V1.5 zijn zeer snel verkocht. De nieuwe wonden ogen hetzelfde maar zijn opvallend zacht en soepel waardoor ze een hoog realiteitsgehalte bezitten. Combineer dit met wat bloed die je snel maakt met het bijgeleverde flesje kleurstof of eigen kunstbloed in de bijgeleverde knijpfles en je kunt van start. Opvang vindt plaats in het plateau wat in je pakket zit zodat je de boel niet bevuild. Om de kleding van de cursist te beschermen zijn er de schorten die ook in het pakket zitten. Het enige waar je zelf in moet voorzien is de instructie en handschoenen. Je kunt meteen aan de slag.

De verkoop gaat erg snel en de productie van de handgemaakte fantomen ligt door de vakantietijd niet op niveau. Er is voorraad maar die is beperkt. Het is mogelijk om nabestellingen te doen en dan zorgen we dat de wonden binnen acceptabele tijd bij u worden afgeleverd.

Binnenkort verschijnen ook trainingssets van 3 of 6 wonden, we verwachten deze aan te bieden vanaf september 2021. Hou de sociale media, de site en met name de winkel in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *